Чернобил во серија и Чернобил во реалностa

И покрај огромната популарност на серијата и големиот број на позитивни коментари, има и такви кои…

ПОПУЛАРНОСТ ПО СЕКОЈА ЦЕНА – INSTAGRAM ИНФЛУЕНСЕРКИ СЕ ФОТОГРАФИРААТ НА НАЈРАДИОАКТИВНОТО МЕСТО ВО СВЕТОТ

По уривањето на рекорди на светските топ листи, серијата “Chernobyl” привлече и голем број на туристи…

Русија ќе снима серија со своја верзија за Чернобил

Новата хит серија на ХБО околу хаваријата во Чернобил, за краток период стана најгледано телевизиско шоу…

Зошто Куба никако не беше спомената во серијата „Чернобил”?

Серијата која го надмина рејтингот на легендарната  “Игра на тронови”, уште на самиот почеток на нејзино…